Niets is te gek voor de DJ’s van de Drive In Show. Sounds uit het verleden en het heden kun je verwachten bij onze Drive-In Show. Een speciaal thema aan de dag of avond geven? Ook dit is geen probleem bij Good2Bback. Bekijk hier wat onze DJ's voor u kunnen betekenen!

Let's bring back the good old memories with your friends! De DJ's van Good2Bback nemen je mee terug naar de tijd van de Disco en de Dance van de vorige eeuw. Een feest van herkenning met bekende Disco Klassiekers en onweerstaanbare Floor Fillers uit de jaren '80 en '90 met de beste uitstapjes naar de 21ste eeuw.

Good2Bback staat garant voor een onvervalste classic feest, waar Old School Classics, Club Grooves, Soul, Funk, Disco en Dance uit de jaren '80 en '90 centraal staan. Herkenbare muziek en gezelligheid zijn de sleutelwoorden. Muziek uit het verleden in de mix met het heden!

LET'S BRING BACK THE 80's, 90's AND 00's !!!!

Wij draaien al meer dan 32 jaar samen! Vind je dit leuk? Like ons op Facebook of volg ons op Instagram!

 

SINGLE FEESTEN 30+

Ontmoet actieve singles in real life tijdens uitjes! Samen op stap? In voor een gezellige vriendschap, leuke date of nieuwe relatie?
Wij staan door het hele land op deze feesten te draaien, een heerlijke ontspannen sfeer waarbij mensen elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en heerlijke muziek.

 

 

BRUILOFTEN

Het maakt niet uit hoe oud je bent wanneer je gaat trouwen. Bij een bruiloft hoort muziek. Dat feest is het begin van je lange liefdesleven. Bij het doornemen van je wensen zetten in samenspraak met het bruidspaar de avond in elkaar.

Van openingsnummer tot een act als het maar bekend is, wij regelen het.

Indien gewenst regelen wij een fotograaf, catering enz…

FEESTEN

Ben je nu jarig, besta je al 30, 40, 50, 60 … 100 jaar, een lustrum te vieren, opening van je zaak, een modeshow, Dam tot Damloop, koningsdag, op iedere feest waar muziek nodig is, staan wij paraat.

U bepaald de muziekkeuze en wij zorgen dat ze gedraaid worden.

En dat mag ook best achtergrondmuziek zijn.

 

De prijs: jouw wensen bepalen onze kosten

Voor een uniek feest wil je een voordelige DJ huren. Om een scherpe prijs te maken, zijn voor ons allerlei factoren van belang: de datum, locatie, apparatuur, duur van het feest, etc. De keuzes die jij maakt beïnvloeden onze kosten. Daarom kunnen wij geen vaste prijs noemen per feest. Om je toch een indicatie te geven, mag je uitgaan van een ruim kader: tussen de 395,- en 895,- euro. Wij zorgen er altijd voor dat onze prijs past binnen jouw budget. Dat komt goed!

Offerte op maat

In het boekingsformulier hieronder geef je snel en eenvoudig de wensen door voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Binnen 12 uur sturen wij je een persoonlijk aanbod. Hierin geldt onze alles inclusief-garantie. Dat wil zeggen: onze prijs is inclusief alle mogelijke kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Onze scherpe prijs is inclusief:

  • Het gewenste aantal uren draaien
  • Reiskosten en parkeerkosten
  • Muzikale voorbereiding op basis van jouw wensen
  • Perfecte, rechtstreekse afstemming met de feestlocatie
  • Huur van apparatuur, lichten en rookmachines
  • Opbouwen en afbouwen van onze show
  • BTW en verzekeringen ( De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het afdragen van de buma/stemra rechten BTW is 6% op artiesten en dj’s. Niet bij het verhuren van apparatuur).

Benieuwd naar de prijzen voor jouw unieke feest? Geef hieronder jouw wensen door. Onze prijzen berekenen we op basis van de volgende 3 punten.

1. Aantal gasten

Heb je al jouw vrienden, familie en collega’s uitgenodigd? Of wil je een DJ huren voor een klein en intiem feest? Wat het aantal gasten ook is, wij zorgen met onze muziek voor een onvergetelijk feest. Onze lichten en geluidsapparatuur passen we daarbij aan op de grootte van het feest.

2. Duur van het feest

Voorafgaand aan het feest spreken we af hoe lang wij komen draaien. Met veel plezier zijn wij er een paar uurtjes of verzorgen wij de muziek een hele dag of nacht. Ongeacht de duur van het feest zorgen we voor een swingende dansvloer.

3. Apparatuur

Voor de meeste feesten verzorgen we een volledige show, inclusief sfeervolle lichten, rookmachines en kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur. Is er al apparatuur aanwezig op jouw feestlocatie? Dan doen we je een scherper aanbod.

 

Uw wensen bepalen de kosten die voor de Drive-In Show. We vertellen we u binnen 12 uur wat we voor je kunnen betekenen, en voor hoeveel.

Geef in het formulier hieronder aan wat uw wensen zijn. We nemen daarna contact met u op om de details door te spreken.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Datum

Tijd (van hoe laat tot hoe laat)

Soort feest

Locatie

Aantal personen

Opties

Uw bericht